Permanente make-up was ooit een modegril met beroemdheden en fashionista’s. In de jaren negentig was het een en al woede en konden vrouwen langdurige, niet-detecteerbare make-overs ondergaan. Tegenwoordig wordt permanente make-up echter gezien als een achterhaalde trend. Een deel van deze verandering is terug te voeren op de toename van het aantal salons dat de dienst aanbiedt. Meer recentelijk, als gevolg van de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften met betrekking tot cosmetische producten, leiden nu meer schoonheidssalons hun personeel op in het veilig en effectief aanbrengen van permanente make-up.

Wat is Permanente make-up

Dus wat is permanente make-up eigenlijk? Het wordt door de Federal Drug Administration gedefinieerd als elk type cosmetica dat bedoeld is om langer dan een jaar mee te gaan. Dergelijke producten zijn onder meer foundations, blushers, lippenstiften en wenkbrauwpotloden. Hoewel permanente make-up is ontworpen om een heel gezicht te bedekken, bevatten de meeste producten op zijn minst een kleine hoeveelheid kleur.

 

Er zijn veel voordelen aan permanente make-up. Het vereist bijvoorbeeld heel weinig vaardigheid om toe te passen. Een getrainde schoonheidsspecialiste kan een perfecte toepassing bereiken door simpele aanpassingen aan de apparatuur. Bovendien irriteert permanente make-up de huid niet en veroorzaakt het geen allergieën. Het enige nadeel van permanente make-up is dat het duur kan zijn.

 

Opleidingsprofessionals kunnen kleur ook gebruiken op een manier die uw natuurlijke schoonheid versterkt. Sommige permanente make-up kan je zelfs helpen om je huid strakker te maken, zodat deze er gladder en strakker uitziet. Als je voor het eerst in de spiegel kijkt na het aanbrengen van permanente make-up, ziet het er misschien vreemd uit, maar binnen enkele dagen ziet je gezicht er gladder en jonger uit. Mensen die regelmatig permanente make-up gebruiken, merken dat ze geen problemen meer hebben met hun huid.

 

Sommige mensen voelen zich echter nog steeds ongemakkelijk bij het hebben van permanente make-up. Het valt niet te ontkennen dat er een leven lang een permanente lijn op het gezicht zal verschijnen. De Amerikaanse FDA heeft bepaalde richtlijnen opgesteld om vrouwen te helpen die permanente make-up overwegen. Als u vragen heeft over het gebruik van kwik, anticonceptie of andere op hormonen gebaseerde producten, moet u contact opnemen met een professionele cosmetisch kunstenaar. Zij kunnen u informatie geven over het gebruik van kwik en u adviseren of dit geschikt voor u is. Ze kunnen u mogelijk ook informatie geven over andere soorten permanente make-up.

 

De meeste vrouwen merken dat ze geen nadelige bijwerkingen ervaren als ze permanente make-up gebruiken. De richtlijnen die de FDA heeft opgesteld, kunnen u helpen bepalen wat u niet mag verwachten. Zelfs als u denkt dat permanente make-up misschien niet geschikt voor u is, kan een professionele, permanente make-upartiest u helpen de beste beslissing te nemen voor uw huid en uw budget. Zorg ervoor dat u profiteert van uw advies, zodat u er zeker van kunt zijn dat permanente make-up de juiste keuze voor u is.

Professionele Permanente make-up naalden gezocht? Naald permanente make up bestellen? Kijk dan eens bij Dermafem Cosmetics .Gespecialiseerd in Semi Permanente make-up behandelingen & opleidingen, Groothandel/particulier in PMU apparatuur, naaldmodules, producten & benodigdheden.

Wat is Permanente make-up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *